Monday, 21 November 2011

VUUR & FOOD begin in die winter braai seisoen beleef

Meer as 24 persent is bevriesing by die grill, verontagsaming van
sneeu en ys. En - laat ons eerlik wees, buite in die sneeu, 'n
knetterende vuur, heerlike lekkernye op die braaier, plus miskien' n
glas punch of warm tee, wat 'n pragtige idee vir die een. Vir die ware
ondersteuners braai en grill Nou begin die winter.

winter braai
Vir die eerste keer verskyn 'n winter uitgawe van die rooster en braai
VUUR & FOOD tydskrif. In die huidige saak is die besonderhede van
beleef het gedurende die koue seisoen in fokus.
VUUR & FOOD hierdie toon die nodige toerusting en tegnieke, wenke vir
die kies van die regte brandstof, plus deskundige wenke en baie
"winterized" resepte vir die sukses van 'n onvergeetlike braai en
braai aande. Verder het die tydskrif neem sy lesers bv. met opwindende
op 'n kulinêre toer van Finland, het Switserland' n professionele BBQ
span, wat handel met feestelike toon hoe om te braai en lekker winter
etes gekook in die Nederlandse Oven. Nuttige wenke, nuus en idees vir
Kersfees geskenke, voltooi die breë spektrum van die nuwe uitgawe van
FOOD & Fire.

FOOD & Fire Die winter uitgawe is die 11de November direk van die
uitgewer of braai winkels.

No comments:

Post a Comment