Saturday, 15 June 2013

Die beste braai wenke

Ten slotte beleef! Hoe?
heerlike en stresvry
Verhoog
Met aluminium foelie kan voorkom word wanneer braai vleis sap drup uit gebraaide kos op die kole en potensieel skadelike dampe


Die lang verwagte lente het uiteindelik aangebreek, en na baie lank wynsuiper winter is nou baie warm letterlik op die eerste braai van die jaar. Sondag moet regtig 'n goeie weer in baie plekke reeds. Alles duidelik vir Angrillen 2013!
Sodat die braai is nie 'n fiasko, is daar verskeie dinge om te oorweeg: behoorlike bestanddele, heerlike resepte, braai rooster en Ontwikkeling verordeninge.
Oog op die aankoop van vleis!
Die huidige vleis skandale maak dit meer as duidelik: In die algemeen, moet jy aandag gee aan kwaliteit en varsheid by die aankoop van vleis, selfs al is dit meer kos. Koop die beste net by die slagter wat jy vertrou. Hoogste gehalte (en duurste) is organiese vleis.
Op Internet-portale wat dui op bedrog of gevare in kos, kan jy check datum. Sulke portale is byvoorbeeld lebensmittelklarheit.de van die verbruiker sentrums en lebensmittelwarnung.de en perd vleis-rueckrufe.de van die Federale Ministerie van Verbruikersbeskerming.
NUWE VLEIS Scandal: 50 000 ton van die perd vleis uit Holland



NUWE VLEIS SCANDAL
Kan ek sien perd vleis in die kos?
50 000 ton van die perd vleis verkeerdelik verklaar te gewees het in Europa verkoop. Hoe weet ek dit doen, is dit gevaarlik?
meer ...
Die regte gereedskap
Die beste vleis nie daarin slaag wanneer die rooster is goed vir niks. Maar dit moet gelyk wees aan 'n hoë-tegnologie model te wees, of jy kan vinnig gryp by hardeware winkels en vulstasies soms die beste model?
Ouditeure van TÜV Rheinland getoets het hoe vinnig en maklik dit is om roosters van verskillende prysklasse te vergader, hoe veilig hulle is en hoe lank dit neem voordat die eerste warm honde kan geplaas word op die rooster:
Ligter en GRILLS IN TUV TOETS

Van 8 tot 33 EURO
Agt roosters in die TÜV-toets
Vir die perfekte braai genot van die toestel moet reg wees. TÜV Rheinland getoets het agt huidige DIY grills 8-33 euro.
meer ...
Gesonde beleef
Geroosterde smaak groot, maar dit is nie noodwendig gesond. Want, ongelukkig, kan wees nie, maar - onder andere deur die rook - vorm kanker veroorsaak akrielamied en benzopyreen, wat kan die DNA-struktuur verander in die liggaam.
Dieetkundiges Sven David Mueller van Berlyn sê, waar gesondheidsrisiko's kan ontstaan wanneer braai, en hoe om te braai gesond as moontlik:
► daal nie vet, marinade of vleis sap in die vuur. U dit voorkom deur die wikkel die kos in aluminium foelie of plek in aluminium bak. Nog beter: Plaas die kole kant - dan is die vet kan nie binnekom en verlaat kanker veroorsaak kondensasie drup op die kos te wees gebraai.
► Gas braaiers is minder skadelik as dié wat met houtskool afgedank is.
► kalorieë is gebraaide vis filette, heel forel, pluimvee. En: Wetenskaplike studies het getoon dat die mosterd, tiemie, roosmaryn, salie en oregano help om te verhoed dat die opname van gevaarlike koolwaterstowwe. Dit bevat fitochemikalieë wat bind die koolwaterstowwe. Dit skei die liggaam van toe en hulle doen geen kwaad nie.
Hierdie risiko's wat jy moet oorweeg:
Gevare in DIE ROOSTER
Gevaar 1: Die temperatuur
Beleef het, is niks meer as 'n droë kook op hoë hitte. En by hoë temperature reageer aminosure (proteïen boublokke) en sekere carbs saam. Hierdie verseker dat die wors is mooi bruin, ruik heerlik en sout smaak - en kan 'n gesondheidsgevaar geword. Want soos in produkte wat stysel (soos frites) is hier van toepassing: Onder uiterste hitte wat gevorm word tydens die voorbereiding kanker akrielamied.
Vorige item Volgende item
Kwartaal
Hoe dit gedoen is reg - gesonde en heerlike:
Vleis, vis: hoe om te BARBECUE MAN gesond en lekker
Fish
Verhoog
Barbecues kan veroorsaak word deur te veel vetterige vleis en groot dele van dikmakers trap. Met hierdie resepte wat jy eet gesond op barbecues en kry geen cravings vir te veel soektogte:
Fish bevat fyn, maklik verteerbare proteïen. Veral geskik: haring, salm filette en tuna steaks, zeebrasem. Hierdie vis het baie omega-3 vetsure. Beskerm teen hartaanvalle en aterosklerose. Ook 'n goeie: forel (veral aromatiese: salm forel), Pollock ringe, see bas en garnale spiese.
Vorige item Volgende item
Foto: fotolia.com1 / 10
Dit hoef nie altyd (slegs) vlees!
Nie net omdat die perd vleis skandale, sommige wil nie meer vleis te eet nie: Is dit 'n vegetariër, maar dus uitgesluit van die braai? Natuurlik nie! Selfs sonder vleis kan aansluit tradisie:
SLAAG EN GROENTE VEGETARIES GRILL vir aanhangers
Gebakte aartappel
'N klassieke vegetariese braai gereg is die gebakte aartappel. 'N wasagtige aartappel toegedraai met 'n paar kruie in foelie en plaas in die steenkool. Die gevolg kan geniet word met roomkaas of suurroom. Maar ook 'n pittige gegeurde kruie botter goed gaan.
Vorige item Volgende item
Vyfde
Belangrike Grill verordeninge
Braai is 'n groot lente en somer pret, maar het die nadeel dat 'n mens vinnig kom deur die rook in die risiko om die bure te irriteer.
As dit nie reeds verbied in die huurkontrak, maar jy kan braai op die balkon, in die tuin of die binnehof, maar geen rook of dampe kan beweeg in die aangrensende woonstelle. Maar aangesien dit is moeilik om die rooster met houtskool te vermy, is ten minste verban vir huurders.
Algehele, die wet is nie altyd duidelik nie, die howe anders geoordeel afhangende van die streek en die situasie. Hier is 'n paar nuttige sinne:
Beoordelings op beleef het
Rook
Wat genadeloos ten volle rook sy bure, moet 'n boete. As die Düsseldorf Hoër streekhof het besluit dat dit nie toelaatbaar is weiterzugrillen met swaar rook. (Verwysing 5 Ss (Arion) 149/95) As jy voel bedreig as 'n buurman, kan jy 'n beroep op die voorkoming van die Wet op Beheer (Wet op die Beskerming teen skadelike gevolge vir die omgewing van lugbesoedeling, ens) in die onderskeie provinsies.

No comments:

Post a Comment