Monday 21 November 2011

braai pret: Gesonde kos gebraai

Sjef Alain Weissgerber dien eenvoudig, maar gesonde kos uit die braai.

Nêrens anders kan beter wees as afhanklik van Lake Neusiedl in die
huis in die poel. Chill out musiek, en die golwe lek by die meer daar
nie. Patron Alain Weissgerber kan gooi op die rooster en vis, vis,
groente en vis op die braaier gloei. Eenvoudige geregte, maar nog
steeds van die grootste plesier.

Jy moet verander vir hierdie idille op die Hongaarse kant van die
Neusiedlersee Lake (1 uur weg van Wene). Die huis op die meer met 'n
wonderlike, opregte grasdak styl is' n ware pêrel. Dit is eintlik in
die middel van die meer - het 'n duidelike beeld van die See van die
Weense. Die kamers is baie van die sjarme en niemand is net eenders.
Die vinnigste manier is deur middel van die juweel in die water met 'n
boot. Lewe in die see kan wees in hierdie land (selfs al is die plek
amptelik is in Hongarye) ervaar nie meer mooi.

Jewel "in die Lake House"
Alain Gerber en Barbara Weiss Lake Neusiedl Eselböck optree as 'n
perfekte gasheer. Die huis op die meer jy kan die unieke atmosfeer
Taubenkobel voel nie - net by matige pryse.

Madonna het die beroemde sjef, sy persoonlike barbecue treffers
verraai. Weissgerber geregte op baie van die groente, vis en vleis.
"Wanneer ek kook soos dit die beste suiwer. Om te dien op die beste
geur aan sy gaste, natuurlik moet jy die beste bestanddele, "Weiss het
gesê Gerber.

Betekenis: Moet nie red wanneer shopping! Dan moet jy geen vet en
kalorieë souse om smaak te roep op die bord.

Barbecue versameling
Die keuse van die rooster is altyd meer om 'n bietjie wetenskap. Is
die eenvoudige houtskool braai is uit lank. Gas, elektriese, houtskool
of selfs 'n klein kombuis Ourdoor is redelik mode deesdae. As jy wil,
plek en daar is behoefte van produsente soos buite baas intussen
individuele open-air kombuise, kan jy die meester van die brand raak.

Snoekbaars van Lake Neusiedl in foelie met knoffel
Bestanddele: 4 eetlepels olyfolie, 1 sitplek as 'n geheel (sowat 1
kg), in skywe gesny ½ vinkel, 4 takkies roosmaryn, 4 takkies tiemie, 3
suurlemoene, 3 bolle knoffel, sout, peper, lourierblare 3 stukke
Voorbereiding: uitsluit die snoek, skale sny met 'n skerp mes en geur
met sout en vars gemaalde peper. Die gesnyde vinkel met twee takke van
roosmaryn en twee takke van tiemie, lourierblare en 'n gloeilamp van
knoffel en meng die snoek te vul. Smeer aluminium foelie, borsel met
olyfolie en sprinkel met sout see. Die snoek uit te lê en borsel weer
met olyfolie. Zander die goeie draai en kook by 300 ° C met 'n toe
rooster ongeveer vyftien minute. Toe open die foelie en garneer die
vis met die oorblywende kruie en suurlemoen. Indien nodig, bedruip met
olyfolie weer. Bedien saam met slaaie die hele somer pak (tamaties,
komkommers, blaarslaai, ens), geroosterde soetrissies en aartappels
foelie.

Seewinkler gemarineerde geroosterde groente
Bestanddele: 1 eiervrug, 3 stukke aartappels, 6 stukke salotte, 1 stuk
van geel zucchini, 1 stuk groen zucchini, 4 stukke zucchini blom, 4
stuks artisjokke, 2 stuk sprietuie, 1 stuk van peper, 1 bos
kersietamaties, 2 takkies roosmaryn, 2 takkies tiemie, 2 takkies
basiliekruid, 4 eetlepels olyfolie, 1 bietjie peper asyn (Gegenbauer),
sout en varsgemaalde swartpeper

Voorbereiding: Was die vrugte en dan droog dit goed. Courgette,
eiervrug en paprika sny in verlangde vorm (nie te dun). Halveer die
artisjokke zuputzen, en soos die res van die groente met sout en peper
marinade van die meul. Groente by 'n oop braai stadig. Gereed groente
op 'n bord, geur met asyn en olie en garneer met kruie.

Côte de Boeuf met geroosterde scallions
Bestanddele: 1 Côte de Boeuf (700 g), sout, peper, 5 takkies
roosmaryn, 5 takkies tiemie, jenewerbessies, swart peperkorrels, hele,
3 stukke lourier blare, 1 / 16 liter olyfolie, 8 stukke van die
salotte, 2 stukke Chili Peppers, knoffelhuisies, ongeskil 3 stukke, 2
stukke knoffel (hele)

Voorbereiding: Geur die vleis met peper (nie sout), olyfolie, kruie en
knoffel in 'n vakuum sak en verwyder die lug. As jy nog nie 'n
vakuum-toestel het, dan is die vleis marineer vir 24 uur in' n geslote
houer. Côte de Boeuf verwyder, geur met sout en peper aan beide kante
en op 300 ° C vir sowat 6 minute met geslote braaier. Toe het sowat 10
minute op 'n oop rooster gaar pienk. Knoffel in die helfte en marineer
in die bak met die salotte met olyfolie, sout, peper. Mitgrillen
stadig sywaarts. Côte de Boeuf dien op 'n bord met kruie, salotte en
knoffel. As 'n begeleiding foelie aartappels, gebraaide aartappel
skyfies en allerhande groente en slaai te pas. Dit Dijon-mosterd en
barbecue sous.

No comments:

Post a Comment