Saturday 15 June 2013

Draai vis op die rooster net een keer

Laai tye vir 'n verandering nie, maar 'n vis op die rooster. Geskik vir braai hele vis, steaks en ringe, volgens smaak. Ons sal jou vertel wenke oor hoe om vis te vang op 'n houtskool of gas werk veral goed.

MEER OOR braai
Die beste wenke vir die rooster vis
Braai Resepte met vis
Heerlike, hartlike: Resepte vir die rooster
Neus truuk toon of steak is deur: Die punte van die braai wêreldkampioen
Verkies vis met ferm vleis
Die maklikste manier is om te braai vis met ferm vleis en 'n hoër vetinhoud: salm, forel, zeebrasem, swaardvis, makriel of tuna is goed. Hele vis gaar op die rooster of in 'n vis mandjie. Met die hulp van die vis is die kosmandjie maklik kan dan kontak. Beide die rooster en die vis hok moet goed geoliede voor braai, want dan is die vis los dit makliker.



Plaas die vis op rooster
Vir groter vis, kan jy "braai Baie goed" is ook die punt van die rooster van die boek "Stiftung Was Test" probeer: Sit 'n halwe aartappel of suurlemoen in kwarte in die buikholte van die vis en sit die hele ding op die rooster. Die vis oorblyfsels is stabiel en nie vashou op die rooster. Plaas die vis in die indirekte sone van die rooster en kook dit stadig oor medium hitte.


Waardevolle koopbewyse ter waarde van € 1000. meer
Hoe om te braai vis steaks en ringe
Steaks van groot vis soos salm, tuna of swaardvis word kortliks braai aan beide kante, sodat die binnekant is nie heeltemal gaar. Veral met tuna binnekant moet nog byna rou. Hy kry te veel hitte, dit is grys en droog. Visfilette, vel kant af die eerste keer op die geoliede rooster van koper en gereed indirek na die draai. Ringe van die salm, schol, zeeduivel of baber is goed vir die rooster. Baie delikaat ringe, wat ontbind maklik, jy kan ook braai in rooster geregte of aluminium foelie. Aroma hy kry deur 'n paar knoffel, kruie, suurlemoensap of wyn.

Draai vis weer
Vis moet braai 'n bietjie langer op die eerste kant as die tweede. Net wanneer jy braai met 'n deksel, die top, terwyl die onderkant is reeds gaar gebraai. Wanneer die vis onafhanklik los die roes, kan dit verander word. Pas dit net een keer, anders loop jy die gevaar dat hy sal hang op die rooster en stukkende.

Hot goud sakke maak die voorkoms perfek. Maar sequins is belangrik. Hoe om te styl jou hare na die outfit. meer
Erken die graad van kook vis
Of die vis is nou klaar is, kan jy sien die verskyning van die vleis. Wanneer die vleis is wit en nie deursigtig, die vis is gereed. Hele vis, jy kan ook die graad van gaarheid op die basis van die rugvin: dit maklik om te trek uit, het hy gaar is. Natuurlik help om 'n Garthermometer selfs met vis. 'N kerntemperatuur - iets anders, afhangende van die verskeidenheid - van 56 grade beteken glasagtige, 58-60 grade net gaar, gaar 60-64 grade en selfs by 70 grade Celsius.

Hierdie vis veilig kan gekoop word
Die WWF en Greenpeace beveel nie die aankoop van sekere vis en seekos. Die rede: die oorbenutting van visbronne en skadelike visvang en teling praktyke. Sonder berou verbruikers kan die makriel van die Noord-Atlantiese toegang, volgens WWF, ook koolvis van die Noord-Atlantiese Oseaan in orde is. Salm en forel is ook veilig van Ökoaufzucht, en alle mariene diere van organiese akwakultuur. Ook kabeljou (COD) van die oostelike Oossee kan verteer word sonder skuld.

Koop vis: wat en waar?
Wie wonder wat vis wat hy koop die beste, is in goeie hande in die gesondheids-voedsel te slaan. Gekweekte vis, die draers van die seëls van "organiese" en "natuurlike land" sowel as die Akwakultuur Stewardship Council (ASC) word beskou as betroubaar. In wilde vis gee jou die MSC etiket, 'n wit vis op 'n blou agtergrond met die woorde "Marine Stewardship Council", 'n verwysing na volhoubare visserye. Daar is ook meer inligting hier: Wat vis wat jy veilig kan eet.

No comments:

Post a Comment