Monday 21 November 2011

Fast Food braai deluxe

Mc Mörwald
Paneel fees hamburgers, gebraaide hoender Mc & Co: skeppings deur sjef
by McDonald's
Gourmet kombuis en fast food is nie wedersyds uitsluitend: Top
restaurateur Toni Mörwald ontwikkel vir die kitskos reuse McDonald's
burgers bereid is skeppings en hulle ook graag persoonlik. Surf &
Turf, Mc paneel Fees, Chicken Caprese, Mc gebraaide hoender en braai
Argentino noem hulself die kranige honger stil, tot die tweede
Januarie 2012 in die Austro-takke beskikbaar is.
'N site insae by die Weense McDonald's het Hadikgasse: Hoewel die
eerste oogopslag mag lyk absurd,' n sjef kan ook braai die burgers
baie professioneel agtervolg sy vaartuie. "Daar is niks verkeerd om
sinergisties interaksie," het die ondernemende restaurateur gesê toe
hy gevra is hoe dit gekom het om samewerking. "Gutburgerlich" is wat
die kitskos reus, die genot van Neder-Oostenryk, wat is nou beskikbaar
in alle winkels en die maatskappy, volgens woordvoerder Ursula Riegler
spesifiek geskep is vir die Oostenrykse mark.

"Gutburgerlich"
"Twee bekende restaurant handelsmerke, Een Visie: Die beste Burger
vir almal," sê Mörwald. Kwaliteit en spoed is nie 'n teenstrydigheid,
"fast food" is nie noodwendig ongesond. Is noodsaaklik vir die
kenners, veral bestanddele en tydsberekening: "'n goeie bakkie hang
tot 50 persent deur die kok." Sowat 200 resepte van kook professionele
ontwikkel het, vyf van wat dit gemaak het na die finaal en is nou te
wees het vir almal. In deel, het die bestanddele is spesiaal aangepas
vir die seisoen: die peperwortel-sous in die "McTafelschmaus" oor die
"Surf & Turf" as 'n spesiale "fees" vir die vakansie.

"Kos is die lewe tyd"
Van idees vir die toekoms, of selfs meer ongewoon samewerking hy
ontbreek nie - persoonlik en professioneel Mörwald is van toepassing
op elk geval: "Kos is die lewe die tyd." "Ek verkies ses maaltye per
dag," onthul die gourmet. Of moet ons noem hom maar Gourmand? Eise na
alles wat hy eet, ten minste in beginsel - en hy gee aandag aan die
hoeveelheid en verskeidenheid. Maar "daar is 'n sonde vir my nie." Ook
nie die gedetailleerde resep: "Little geheime moet bly," het hy gelag.

No comments:

Post a Comment